2012. március 3., szombat

Nyaralás szállás Vir, Horvátország 7 nap, 6 fő S - Jelenlegi ára: 183 000 Ft

Horvátországban, Vir szigeten közvetlen vízparti apartmanban szállás kiadó.
Vir egy kb. 4 kilométer széles, 20 kilométer hosszú sziget Horvátország Zadar megyéjében, a névadó megyeszékhelytől mintegy 26 kilométerre. A szárazfölddel híd köti össze, amelynek használata ingyenes. A letenyei határátkelőtől számított 410 kilométer távolságból 370 kilométert fizetőkapus rendszerben működő autópályán lehet megtenni, az útdíj összesen 141 kuna (2011-ben).
A sziget éghajlat mediterrán, kiszámítható, folyamatos napos idővel, májustól októberig csak nagyon ritkán esővel. Az esetlegesen előforduló heves záporok a hazai esőkkel ellentétben nem hűtik le a levegőt, miután elvonulnak, a strandolás folytatható. Enyhe, kellemes szellő mindig van nap közben.
Az apartman a ház emeletén helyezkedik el gyönyörű kilátással a tengerre, távolban a Pag sziget és a Velebit hegység látható. Az apartmanban 2 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba található, 6 főnek kényelmes. A ház teljesen felszerelt, klíma, szúnyoghálós műanyag ablakok, hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap, edények evőeszközök találhatók. Ágyneműt biztosítunk. A csapvíz fúrt kútból jön, nem iható, minden másra alkalmas (zuhanyozni, mosogatni stb). Javasolt ásványvizet vinni, mert a horvát ásványvizek jóval drágábbak, mint az itthoniak.
A házzal szemben 20 méterre egy kiépített szabad strand található, elején sekély vízzel mely apró kavicsos majd befelé haladva homokos. Amennyiben a stégről mennek a vízbe, vízi cipő használata nem szükséges (a partról begyalogolva igen). Az egész partszakaszon szabad a fürdés, hol sziklásabb, hol kavicsosabb a tenger. Kiépített, csúszdás, zuhanyozós fürdőhely a szigeten kívül, a mintegy 20 kilométerre lévő Zatonban található.
A parton pizzéria biztosítja az étkezést, fagyi, üdítő, hideg sör, sok finom pizza és grill ételek kínálatával, mérsékelt árakkal. Este élőzenés műsorral, sok horvát zenével.
A szállás díja 6 fő esetén 90 EUR/éjszaka, azaz 630 EUR/7nap, foglalható június 15 - július 24 és augusztus 26 - szeptember 15 közötti időszakokban.
Eltérő időszakban, esetleg más létszám esetén nézze meg további aukcióimat.
Az apartmanban turnusok nincsenek, az időpontok a foglalások sorrendjében szabadon választhatók. 6 fő és egy 12 éven aluli gyermek 6 főnek számít.
A "tengeres" képek az apartman teraszáról készültek, tényleg ilyen közel van a víz. : )



Jelenlegi ára: 183 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 00:48
. Nyaralás szállás Vir, Horvátország 7 nap, 6 fő S - Jelenlegi ára: 183 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése