2012. február 23., csütörtök

Apple iPhone 3GS 16Gb FEKETE dobozban - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Eladnám Apple iPhone 3GS készülékemet. A telefont 2010. decemberében vásároltam, tehát az 1 éves garancia a T-Mobilnál már lejárt!
Jailbreakelt, szoftverileg kártya-függetlenített készülék. Kérésre adom gyári állapotban, de adhatom jailbreakelten is, természetesen ingyen. Jelenleg iOS 5. 0 van rajta, 6. 15. 00 modem firmware-rel. Új iBootos! A készülék tökéletesen működik, megkímélt, szinte végig tokban tartott. Karcok a képeken is láthatóak rajta, sajnos ez elkerülhetetlen egy ilyen mobilnál, mindössze ennyi esztétikai hibája van.
A képeken látszik, hogy eredeti doboza, leírása, még a matricák is megvannak. A gyári fülhallgatót is adom hozzá, ennek az állapota azonban már nem kifogásolhatatlan, de teljesen működőképes.
Tartozék a termékhez még a műbőr tok, melynek új ára 6500 forint. A fedőlapja csak felül fog, azonban ez tökéletesen elég az iPhone védelmére, hiszen a felső mágnes attól még fogja. Sajnos gyárilag gyenge az alsó műanyag sín, és 2-3 héttel a vétel után eltörött.  
Anyagi okokból meg kell szabadulnom tőle, sürgős.
Elnézést most vettem észre egy kérdés után: a GPS az iPad baseband miatt nem működik hibátlanul. Nem értek annyira hozzá, de kisebb utánanézés után arra következtetek hogy jelen állapotban megoldás nincs, de lesz.  


Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 14:57
. Apple iPhone 3GS 16Gb FEKETE dobozban - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése